iA


Tweets

VNG-congres: 'Barnevelds' voorstel verduurzaming huurwoningen aangenomen | speciaal voor ⁦@BarneveldseKrnt:⁩ dit voorstel is in 2013 ook gedaan tijdens energieakkoord en sindsdien vele malen besproken. Hopelijk ‘holt de(ze) druppel de steen uit’. https://t.co/TWmfaQtKTL

⁦Nieuw stelsel woonpremies Waals Gewest (België) van start. Voorbeeld voor ⁦⁦@klimaatakkoord⁩? https://t.co/NyS4j12MrJ

Judith Curry in De Telegraaf: aantoonbare onwaarheden en drogredenen van een ex-wetenschapper https://t.co/tFooUF9cIH via @KlimaatVeranda

Load More...

Abonneer

Get new posts by email

Latest Articles

Is Rutte III paris-proof ?
In 2030 wil het kabinet een CO2-reductie van 49 procent ten opzichte van 1990 hebben gerealiseerd. Het kabinet “streeft” er bovendien naar dat alle nieuwe auto’s die tegen die tijd verkocht worden, allemaal uitstootvrij zijn. En in 2050 moet de CO2-uitstoot met niet minder dan 95 procent zijn teruggedrongen. De plannen zijn ontegenzeggelijk indrukwekkend, maar […] Read more – ‘Is Rutte III paris-proof ?’.
Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben Spaar het Klimaat met hulp van European Climate Foundation, VENIN en NRP een reeks activiteiten gepland waardoor na de verkiezingsdatum partijen die een College-akkoord opstellen een beroep kunnen doen op kennis en ervaring van de themagroep NRP Spaar het Klimaat. Deze themagroep wordt geleid door […] Read more – ‘Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018’.
Lijsttrekkersdebat Energiebeleid Gebouwde Omgeving Kamerverkiezingen 2017
Het lijsttrekkersdebat over Energie en Klimaat zou door RTL worden uitgezonden op zondagavond 12 maart, 3 dagen voor de verkiezingen. Helaas stelde een van de lijsttrekkers voor om deze bijeenkomst niet door te laten gaan. Er was al voldoende aandacht in het slotdebat voor energie en klimaat, stelde deze lijsttrekker. Wel organiseerde ik voor NRP Spaar het […] Read more – ‘Lijsttrekkersdebat Energiebeleid Gebouwde Omgeving Kamerverkiezingen 2017’.

All ArticlesNederlandsEnglishDeutsch