iA


Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018

by Ernst Vuijk. Average Reading Time: less than a minute.

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben Spaar het Klimaat met hulp van European Climate Foundation, VENIN en NRP een reeks activiteiten gepland waardoor na de verkiezingsdatum partijen die een College-akkoord opstellen een beroep kunnen doen op kennis en ervaring van de themagroep NRP Spaar het Klimaat. Deze themagroep wordt geleid door Albert de Vries, zelf een voormalig wethouder van de gemeente Middelburg en vele jaren actief binnen gemeenten in Zeeland in functies in de ruimtelijke ordening en milieu. Ernst Vuyk ondersteunt de themagroep en heeft de campagne voor het uitbreiden van het aantal ‘ambassadeurs’, lijsttrekkers en kandidaten voor de gemeenteraden, wethouders, benaderd voor het inzetten op energetische renovatie van de bestaande woningvoorraad. De resultaten zijn te vinden op deze plek.