iA


Tweets

Stofzuigerfabrikant Dyson stopt de ontwikkeling van eigen elektrische auto: terug naar stoffer en blik? https://t.co/0TrO4lQ3pl

#MPG-grenswaarde aanscherpen en tevens bepaalde installaties buiten de berekening houden. voelt als verplicht valsspelen... https://t.co/VOiD48FWRc

142 Bewoners van een Rotterdamse wijk kunnen subsidie aanvragen voor afkoppelen van aardgasnet. https://t.co/aSmPMfbhAR

Raad van State hekelt “Ontbreken analyses van de aanscherpingen in het Klimaatakkoord en van de Urgenda-maatregel.
In het voorstel wordt aan veel fiscale knoppen gedraaid zonder dat de toelichting een concrete indicatie geeft over de te bereiken reductie van broeikasgasemissie.”

Load More...

Abonneer

Get new posts by email

Latest Articles

Techenover high
Er is ontzettend veel te vinden, ook qua nieuws, over de high-tech wereld. Ondertussen is de low tech bezig aan een come-back. Er zijn veel duurzamere oplossingen soms te vinden met low tech. Ik lees al jaren af en toe met genoegen in het Low tech magazine en, afgezien van de historische betekenis van veel […] Read more – ‘Techenover high’.
Is Rutte III paris-proof ?
In 2030 wil het kabinet een CO2-reductie van 49 procent ten opzichte van 1990 hebben gerealiseerd. Het kabinet “streeft” er bovendien naar dat alle nieuwe auto’s die tegen die tijd verkocht worden, allemaal uitstootvrij zijn. En in 2050 moet de CO2-uitstoot met niet minder dan 95 procent zijn teruggedrongen. De plannen zijn ontegenzeggelijk indrukwekkend, maar […] Read more – ‘Is Rutte III paris-proof ?’.
Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben Spaar het Klimaat met hulp van European Climate Foundation, VENIN en NRP een reeks activiteiten gepland waardoor na de verkiezingsdatum partijen die een College-akkoord opstellen een beroep kunnen doen op kennis en ervaring van de themagroep NRP Spaar het Klimaat. Deze themagroep wordt geleid door […] Read more – ‘Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018’.

All ArticlesNederlandsEnglishDeutsch