iA


Tweets

Van der Linden (⁦@netbeheerNL)⁩ “Er was veel te veel aandacht voor de gebouwde omgeving in het klimaatakkoord: meer aandacht voor grote projecten, bijvoorbeeld in de Rotterdamse haven” #eibcongres2020

#eibcongres2020 volgens ⁦@EIBnl⁩ geen bouwcrisis maar slechts een dipje in 2020. Wel zal het aantal faillissementen gaan oplopen.

#eibcongres2020 #Oebeledevries ⁦@EIBnl⁩ kijkt terug op de realisatie en raming: iets achtergebleven bij voorspellingen. Vooral GWW stuk lager dan verwacht, utiliteitsbouw hoger dan verwacht. alles wel groei.

Load More...

Abonneer

Get new posts by email

Latest Articles

Techenover high
Er is ontzettend veel te vinden, ook qua nieuws, over de high-tech wereld. Ondertussen is de low tech bezig aan een come-back. Er zijn veel duurzamere oplossingen soms te vinden met low tech. Ik lees al jaren af en toe met genoegen in het Low tech magazine en, afgezien van de historische betekenis van veel […] Read more – ‘Techenover high’.
Is Rutte III paris-proof ?
In 2030 wil het kabinet een CO2-reductie van 49 procent ten opzichte van 1990 hebben gerealiseerd. Het kabinet “streeft” er bovendien naar dat alle nieuwe auto’s die tegen die tijd verkocht worden, allemaal uitstootvrij zijn. En in 2050 moet de CO2-uitstoot met niet minder dan 95 procent zijn teruggedrongen. De plannen zijn ontegenzeggelijk indrukwekkend, maar […] Read more – ‘Is Rutte III paris-proof ?’.
Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben Spaar het Klimaat met hulp van European Climate Foundation, VENIN en NRP een reeks activiteiten gepland waardoor na de verkiezingsdatum partijen die een College-akkoord opstellen een beroep kunnen doen op kennis en ervaring van de themagroep NRP Spaar het Klimaat. Deze themagroep wordt geleid door […] Read more – ‘Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018’.

All ArticlesNederlandsEnglishDeutsch