iA


Tweets

Many US-states don’t follow Trump, and show leadership in “Going Clean”: How Energy Efficiency Is Helping States Zero Out Emissions | ACEEE https://t.co/tkxhWLpaVL

Het leek logisch, maar lastig. Leren van de ervaringen? Aftakeling van een Rotterdams prestigeproject https://t.co/bXz19ppSEw

“Niet handelen”, zoals de ruime meerderheid van twitteraars, in hun reacties naar aanleiding van wekelijkse #klimaatrampvoorspellingen via ⁦@NOS⁩ , ⁦zal ik snappen, mits zij nu inleggeld betalen voor de hogere kosten om op later datum alsnog in actie te komen. 🤓

Mieke Oostra tijdens #openbareleshu laat wetenschap(pers) spreken over #carbonbudget #bouwcomponenten #circulair en is optimistisch. Enkele plaatjes uit haar presentatie tonen hoe de #spaghettiberg er uit ziet. Zou ze een energieneutrale renovatie achter de rug hebben? #succes!

2

Elke week gebeurt een klimaatramp, waarschuwt VN https://t.co/W6ydtE99MO via @NOS. Kwestie van geduld totdat het dagelijks wordt, tenzij de definitie van 'ramp' wordt bijgesteld. Alarmisme werkt nauwelijks tot je zelf 't voor de kiezen krijgt. En dan is het te laat.

Load More...

Abonneer

Get new posts by email

Latest Articles

Is Rutte III paris-proof ?
In 2030 wil het kabinet een CO2-reductie van 49 procent ten opzichte van 1990 hebben gerealiseerd. Het kabinet “streeft” er bovendien naar dat alle nieuwe auto’s die tegen die tijd verkocht worden, allemaal uitstootvrij zijn. En in 2050 moet de CO2-uitstoot met niet minder dan 95 procent zijn teruggedrongen. De plannen zijn ontegenzeggelijk indrukwekkend, maar […] Read more – ‘Is Rutte III paris-proof ?’.
Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben Spaar het Klimaat met hulp van European Climate Foundation, VENIN en NRP een reeks activiteiten gepland waardoor na de verkiezingsdatum partijen die een College-akkoord opstellen een beroep kunnen doen op kennis en ervaring van de themagroep NRP Spaar het Klimaat. Deze themagroep wordt geleid door […] Read more – ‘Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018’.
Lijsttrekkersdebat Energiebeleid Gebouwde Omgeving Kamerverkiezingen 2017
Het lijsttrekkersdebat over Energie en Klimaat zou door RTL worden uitgezonden op zondagavond 12 maart, 3 dagen voor de verkiezingen. Helaas stelde een van de lijsttrekkers voor om deze bijeenkomst niet door te laten gaan. Er was al voldoende aandacht in het slotdebat voor energie en klimaat, stelde deze lijsttrekker. Wel organiseerde ik voor NRP Spaar het […] Read more – ‘Lijsttrekkersdebat Energiebeleid Gebouwde Omgeving Kamerverkiezingen 2017’.

All ArticlesNederlandsEnglishDeutsch